1% felajánlás

Bébi Koraszülött Mentő Alapítvány

Adója 1%-ának felajánlásával életeket menthet

Az adó 1% felajánlása Önnek nem kerül semmibe, viszont hatalmas segítséget jelenthet alapítványunk számára többek között az eszközbeszerzésekben, szakmai képzések lebonyolításában, mindennapi feladataink ellátásának biztosításában.

Minden évben lehetőség van arra, hogy rendelkezzen az összevont adóalap után befizetett személyi jövedelemadója 1+1%-áról. Ezt legkésőbb az szja bevallás határidejének végéig (általában május 20.), de az szja-bevallástól függetlenül is megteheti.

Ha a magánszemély rendelkezik elektronikus tárhellyel, nyilatkozatát a legegyszerűbb módon, elektronikusan nyújthatja be:
- az e-SZJA webes felületen az online kitöltő segítségével vagy
- az ÁNYK segítségével a bevallással együtt, annak EGYSZA lapját kitöltve vagy attól elkülönítve a 21EGYSZA nyomtatvány kitöltésével.

Papíralapon postán, vagy lezárt borítékban a NAV ügyfélszolgálatain személyesen, illetve meghatalmazott útján nyújthatja be:
- a személyijövedelemadó-bevallással együtt, annak EGYSZA lapját kitöltve,
- az e-SZJA felületen megtalálható kitöltő program segítségével elkészített, majd kinyomtatott nyilatkozati lapon,
- a 21EGYSZA jelű nyomtatványon vagy annak adattartalmával egyező nyilatkozati lapon.

 Fontos, hogy a leadási határidő jogvesztő. Ez azt jelenti, hogy ha ezt követően rendelkezik befizetett személyi jövedelemadója 1+1%-áról, a rendelkezése érvénytelen és késedelmét igazolási kérelemmel sem mentheti ki.

BÉBI KORASZÜLÖTT MENTŐ ALAPÍTVÁNY
ADÓSZÁM: 18933943-2-19